13. HD ORF 2012. június 6-10, Alsóörs

Idén tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a Harley Davidson Open Road Fest Alsóörsön, amelynek egyik szponzora volt a Kintzly és Fia Kft.

A Kintzly és Fia és az EagleBurgmann Hungária közös standján bemutattuk a motorosok körében népszerű OKS-termékeket, amelyek között szerelő-, karbantartó-, és kenőanyagok, valamint a cseppet sem mellékes ragyogó megjelenést biztosító tisztító-ápolószerek is megtalálhatók. A hölgymotorosok szép bőréről a Marly Skin bőrvédő hab gondoskodik, amelynek felhasználására számos új és rendhagyó ötlet született helyben is. És azoknak, akik forrón szeretik, és hozzáérnek a forró motorblokkhoz, vagy kipuffogóhoz, ott az azonnali segítség égési sérülésekre: a Water-Jel termékcsalád.

EagleBurgmann-K&F- HDORF 2012

EagleBurgmann-K&F- HDORF 2012

A négy fős szponzorcsapat sörrel (is) gondoskodott a jó hangulatról, valamint vásárlási kedvezményeket nyújtó kuponokat osztott szét ezer résztvevő között.

Kintzlyék régi motorosok: több, mint 20 éve forgalmazzák a fent említett termékeket, így igazi szakértők, bár egy ilyen fesztiválra senki sem okosodni érkezik, sőt… A lényeg, hogy nem veszett kárba a pénz és fáradság, amivel a szponzorok hozzájárultak az éves jamborree-hez.

Leave a Reply