2012. november 14. Győr – A Kintzly és Fia Kft. támogatásával részt vesz a Humán Akadémia “Egészségnevelés a gyógyszertárban” című képzéssorozatán.

A Humán Akadémia 2001 óta végzi az egészségügyi szakdolgozók szakmai továbbképzését, az orvostudomány és a gyógyszerészet területén sokrétű tapasztalatokkal rendelkező lelkes szakembergárdával. A képzési nap egy sorozat része, melyen gyógyszertári szakasszisztensek ismerkednek a tudomány és a gyógyszertechnológia legfrissebb vívmányaival.

Ez a törekvés pontosan egybevág cégünk elkötelezettségével, ezért nem mondhattunk nemet a felkérésre. Munkatársaink a Water-Jel égési elsősegély termékek, valamint a Marly Skin bőrvédő hab és a Hand Sanitizer kézfertőtlenítő zselé felhasználási tapasztalataival rendelkeznek, gyakorlati szintre hozva azt a tudást, amelyet a termékek gyártói rendszeres tanfolyamaikon a rendelkezésünkre bocsátanak. Rendszeresen tartunk előadásokat a legnagyobb iparvállalatoknál elsősegély és bőrvédelem témakörökben. A tudás arra való, hogy megosszuk egymással. Személyes kötelességemnek érzem, hogy a szakmai körökben elérhető ismeretek és a termékek ipari gyakorlatban bizonyított egészségvédő ereje minden egyes patikába, végső soron pedig minden háztartásba eljussanak.  – mondta Kintzly Péter, a bőrvédelem területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Kintzly és Fia alapítója.

Kovács Noémi termékmenedzser

Kovács Noémi termékmenedzser

Anyaként magam is minden olyan témakörben tájékozódom, amellyel legfőbb kincseim, a családtagjaim épségéhez hozzájárulhatok. Itt is éltem a lehetőséggel, hogy az előadásokat követve leszűrjem magamnak azokat a fontos tudnivalókat, amelyek a magunk szintjén hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez. – folytatta a gondolatmenetet Kovács Noémi termékmenedzser. 

Nem meglepetés, hogy az oktatási nap szüneteiben a képzésen részt vevő gyógyszertári szakasszisztensek összegyűltek a Bőrvédelem.hu asztala körül. Termékeink szinte minden patikában megtalálhatók, és egyre szélesebb azok köre, akik már név szerint keresik őket. Érthető, ha gyógyszertári személyzet igyekszik minél jobban megismerni bőrvédelmi termékeinket, hogy személyes tapasztalataikat oszthassák meg saját vásárlóikkal is.

További információ:

Humán Akadémia: humanakademia.hu
Kintzly és Fia: kintzly.hu
Termékinformáció és vásárlás: borvedelem.hu

Tags: , , , , ,