Burn Jel 4g
waterjel_burnjel_340Water-Jel BurnJel tasakos 3x4g

Burn Jel EU tasakos égési zselé 3×4 g

1.205 Ft

A Water-Jel® Burn Jel egy víztiszta zselé, amely a legkomolyabb égési sérülések esetén is azonnal hűsíti az égett bőrfelületet, csillapítja a fájdalmat, gyengéden fertőtlenít, és megakadályozza a fertőzések bejutását a nyílt sebbe. Minden esetben gyorsabban alkalmazható, mint a hidegvizes hűtés, hatékonysága miatt kevesebb időt rabol el a tényleges segítségnyújtástól. Minden égéstípusra alkalmas, tűz által okozott és vegyi égésre éppúgy, mint a napégés kezelésére.

A Burn Jel mihamarabb az égési felületre kenve fejti ki hatását, óvja a sejteket a további roncsolódástól,  elvonja a hőt, ezáltal megakadályozza a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő érzékeny szövetek felé. A gél megakadályozza a baktériumok sebbe való bejutását, teafaolaj-tartalma gyengéden fertőtlenít. 4-5 perc múlva a kezelt terület normál testhőmérsékletű lesz.

Előrendeléssel kapható

Termékleírás

A Burn Jel égési zselé alkalmazása

Kisebb sérülés esetén a Burn Jel zselét közvetlenül alkalmazzuk az égett bőrfelületen. Ne dörzsölje a bőrbe! A zselé akkor fejti ki igazán a hatását, ha vastag rétetben kenik fel az égett felületre, így csillapítja a fájdalmat, és akadályozza meg a szennyeződések, kórokozók sebbe való bejutását.

További információ

Nettó tömeg

6×4 gramm, 4×4 gramm, 3×4 gramm

Vélemények

Még nincs vélemény - szeretné elsőként véleményezni?

Véleményezze elsőként! “Burn Jel EU tasakos égési zselé 3x4 g”