Water-Jel Burn Dressing 5x15cm kötszer égési sérülésre

Water-Jel égési kötszer 5 x 15 cm

3.060 Ft

A Water-Jel®  egy víztiszta zselé, amely a legkomolyabb égési sérülések esetén is azonnal hűsíti az égett bőrfelületet, csillapítja a fájdalmat,  és megakadályozza a fertőzések bejutását a nyílt sebbe. Minden esetben gyorsabban alkalmazható, mint a hidegvizes hűtés, hatékonysága miatt kevesebb időt rabol el a tényleges segítségnyújtástól. Minden égéstípusra alkalmas, tűz által okozott és vegyi égésre éppúgy, mint a napégés kezelésére.

A Water-Jel kötszer mihamarabb az égési felületre helyezve fejti ki hatását, óvja a sejteket a további roncsolódástól,  elvonja a hőt, ezáltal megakadályozza a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő érzékeny szövetek felé. A kötszer megakadályozza a baktériumok sebbe való bejutását, teafaolaj-tartalma gyengéden fertőtlenít. 4-5 perc múlva a kezelt terület normál testhőmérsékletű lesz.

Előrendeléssel kapható

Termékleírás

A Water-Jel kötszerek alkalmazása

Súlyos, vagy nagy felületű sérülés esetén

Forrázás, vagy nyílt láng által okozott nagy felületű égésnél használjuk a kellő méretű Water-Jel kötszert. Helyezzük az égett felületre, akár ruhán keresztül is. Szükség és lehetőség szerint lazán tekerjük körbe gézlappal. Válasszuk a megfelelő méretet, amely a teljes felületet befedi. A kéz, vagy arc sérüléseire alkalmazzuk a speciálisan e területek kezelésére kialakított kötszert.  A csomagolásban maradt zselét is csorgassuk kívülről a kötszerre.
A zselével átitatott kötszert a sebbe beleégett ruhára is rátehetjük, ugyanúgy hűt, és később könnyebben eltávolítható lesz a sebbe égett ruhadarab.

További információ

Súly 38 g
Méret

20×45 centiméter, 10×40 centiméter, 10×10 centiméter, 5×15 centiméter

Vélemények

Még nincs vélemény - szeretné elsőként véleményezni?

Véleményezze elsőként! “Water-Jel égési kötszer 5 x 15 cm”