Water-Jel Burn Dressing 20x55cm kötszer kéz égési sérülésre

Water-Jel kötszer a kézre 20 x 55 cm

14.650 Ft

Speciális kötszer a kézre és az ujjakra

A Water-Jel® egy víztiszta zselé, amely a legkomolyabb égési sérülések esetén is azonnal hűsíti az égett bőrfelületet, csillapítja a fájdalmat, gyengéden fertőtlenít, és megakadályozza a fertőzések bejutását a nyílt sebbe. Minden esetben gyorsabban alkalmazható, mint a hidegvizes hűtés, hatékonysága miatt kevesebb időt rabol el a tényleges segítségnyújtástól, és a sérült fájdalmait azonnal enyhíti.
Minden égéstípusra alkalmas, tűz által okozott és vegyi égésre éppúgy, mint a napégés kezelésére.
A Water-Jel® nem tartalmaz lidocaint, nem okoz allergiás tüneteket. Teafaolaj-tartalma antiszeptikus hatású. Nincs aktív hatóanyagtartalma, ezért semmilyen összeférhetetlenség nem merülhet fel, és gyorsan, vízzel eltávolítható a stabilizált beteg későbbi kezelése során.

Raktáron (előrendelés engedélyezve)

Termékleírás

A Water-Jel kötszer alkalmazása

Súlyos, vagy nagy felületű sérülés esetén a kézen

Forrázás, vagy nyílt láng által okozott nagy felületű égésnél az kézen használjuk a speciális Water-Jel kötszert. A speciálisan a kézre, illetve ujjakra tervezett kötszer előre felhasított rövidebb részével kell a hüvelykujjat bevonni, majd a hosszúkás részét kell az ujjak között külön-külön átvezetni, végül pedig a kötszer nagyobbik, megmaradt részével a teljes kezet körbetekerni.
Illusztráció a csomagoláson.
A csomagolásban maradt zselét is csorgassuk kívülről a kötszerre.

További információ

Súly 400 g
Méret

20×55 centiméter

Vélemények

Még nincs vélemény - szeretné elsőként véleményezni?

Véleményezze elsőként! “Water-Jel kötszer a kézre 20 x 55 cm”